amarullz

Programming is an art, Bridging between technically and asthetically.


Bookmark This Page · Follow me at Twitter! · Become my Friend at Facebook · My Google+

Rino Kokom versus Blekih Eti

Ceu Eti jeung Ceu Kokom keur parea-rea omong, ngagulkeun anjing piaraannana sewang-sewangan.

Duanana paembung-embung eleh. Komo Ceu Kokom mah meuni keukeuh pisan, yen Si Rino, anjing nu dipikabogana leuwih pinter tibatan anjing Ceu Eti Si Blekih.

"Anjing urang mah, tiap isuk nungguan tukang loper koran di hareupeun imah. Pas koran dibaledogkeun ku si emang loper, anjing urang langsung luncat ngagegel eta koran. Tuluy Si Rino asup ka imah mawa eta koran ka sim kuring," ceuk Kokom sabari gumeulis.

"Muhun, abdi oge apal," Ceu Eti nembalan.

"Ti mana maneh nyaho Eti?" Ceu Kokom semu reuwas.

"Pan Si Blekih ngadongeng ka sayah!" ceuk Eti sabari ngaleos
Format Lainnya : PDF | Google Docs | English Version
Diposting pada : Kamis, 24 Juni 10 - 16:17 WIB
Dalam Kategori : DONGENG, CARITA, HUMOR, SUNDA
Dibaca sebanyak : 1648 Kali
Rating : 1 Bagus, 0 Jelek
Taryana SuryanaTaryana Suryana · heheheh RAOS.....
Diposting pada : Kamis, 24 Juni 10 - 16:21 WIB
Roni joyo boyoRoni joyo boyo · hebat ya bisa ngerti basa anjing hehe
Diposting pada : Jumat, 25 Juni 10 - 09:17 WIB
Anda harus Login terlebih dahulu untuk mengirim komentar
Facebook Feedback